Click Festival program 5/5

Click Festival program 5/5

WUNDERGRUND og CLICK festival præsenterer storstilet line-up lørdag den 5. maj, der byder på elektroniske hits fra ind og udland.

CLICK festival 2012 slår lørdag den 5. maj kræfterne sammen med WUNDERGRUND og inviterer til et heldagsprogram, der foruden kunstudstillinger, workshops og foredrag byder på en lang række aktuelle artister fra den elektroniske undergrund.

Her vil man bl.a. kunne opleve den legendariske electronica producer CLARK fra Warp Records, som er pladeaktuel med nyt udspil, og som optræder med en dugfrisk performance live. Det lyssky kunstnerkollektiv HYPE WILLIAMS samt en af de to grundlæggere bag det tyske RASTER NOTON kollektiv BYETONE lægger ligeledes vejen forbi.

Herudover vil man kunne opleve opkommende navne som engelske DARK SKY, der bevæger sig i den alternative dubstep, og også LHF aka AMEN RA & DOUBLE HELIX, som er stærkt på vej på dupstep scenen, gæster også eventen. 

På den danske side vil det være muligt at opleve pladeaktuelle navne som HEIDI MORTENSON og RUMPISTOL feat RED BARON live. Trommeslager Emil De Waal, producer Spejderrobot og kunstner Casper Øbro optræder med CRASH & COMPUTE. Opiate, Acoustic og Dub Tractor spiller som SYSTEM, og af nyere danske acts kan SEKUOIA og BEASTIE RESPOND opleves live.

Udover de mange artister, som alle medbringer visuelle set ups, vil det være muligt at opleve vores åbne udstilling om new media art, samt BYOP - Bring Your Own Beamer, hvor en stor del af Kulturværftet blæses op af over 20 Vj's i en mega-collage af visuel kunst.

PROGRAM LØRDAG DEN 5. MAJ

CLARK (UK) - Live
HYPE WILLIAMS (UK) - Live
BYETONE (GER) - Live
RUMPISTOL Feat RED BARON (DK) - Live
SYSTEM (DK) - Live
HEIDI MORTENSEN (DK) - Live
LHF aka AMEN RA & DOUBLE HELIX (UK) - DJ set
CRASH & COMPUTE (DK) Feat CASPER ØBRO (DK) - Live
SEKOUIA (DK) - Live

CLICK 2012 med samarbejdspartnere
CLICK Festival 2012 byder udover koncertevents også på foredrag, workshops og udstillinger. Festivalen er udviklet i samarbejde med artFREQ, Wundergrund og Distortion.

Brugeranmeldelser

Samlet vurdering:
2
  • Hej Anders,He5ber der pe5 sigt kommer flere doater pe5 sje6lland, i kalenderen her. ;O) For kunne da godt klare et gensyn/ genhf8r med I tonernes verden mange hilsnerLonni

  • GLAaPU , [url=http://hlsbfujdorzd.com/]hlsbfujdorzd[/url], [link=http://tnimllmwmmtv.com/]tnimllmwmmtv[/link], http://uzugautoavob.com/